Concubine

Když před pár lety psala Gladness o yaoi harlequinkách, mohla jsem se utlouct smíchy. No a teď... Ale co, nemravné čtivo občas neuškodí ^_^. Jo, a taky články o pornu zvyšujou návštěvnost :).

ALERT, ALERT!!! YAOI HARLEQUINKA!!!
A klidně si mě načechrejte a vyhoďte ven na sluníčko.




Do války mezi zeměmi Korai a Zandria vstupujeme až na samém konci (ono by to jinak zdržovalo), kdy Zandriánci zvítězili a přišli si pro válečnou kořist. Poražený král nejdřív nabídne pár nudných strategických výhod (nikoho doopravdy nezajímají) a jako bonus večera svého syna Kaela coby hračku pro nepřátelského vojevůdce.

Tím jsem dějový odstaveček prakticky vyčerpala. Kael putuje se svým novým mástrem do Zandrie, kde si místní obyvatelstvo umí užívat života. Chvílema to tam, s hanbou přiznávám, připomíná realm Kushiela nebo Běžců, ale vzápětí vždycky přijde něco, do vás dokonale vzpamatuje, protože i uvolněné mravy mají svou hranici a plánovat invazi do nepřátelské říše s análním kolíkem v pr*eli je prostě zvrhlost. Kael tedy pár hodin hrozně trpí, ale brzy si novou úlohu začne docela užívat – koneckonců, nač to prodlužovat. Čekal snad někdo něco jiného?



Knihu jsem objevila na Amazonu během zoufalého záchvatu „potřebuju teplou fantasy HNED“ - no vážně, kolik znáte kromě Běžců fantasy, kde jsou hlavní hrdinové gayové? (Jestli znáte, tak šup sem s tím!) Jakým myšlenkovým pochodem jsem došla k tomu, že místo pěkné, nesmělé sh-ai fantasy postačí PWPéčko, už si nepamatuju. Asi za to trošku mohly recenze na Amazonu, jaký prý to má super děj, uke nechce, palácové intriky a tisíc slonů. Hodnocením yaoistek jsem se naučila nevěřit (viz. Child Epicurean), ale za stáhnutí nic nedám.



Ebook má asi sto padesát stránek, z nichž se sto třicet stránek nepřetržitě souloží. Zbylých dvacet je děj. Ten začne přibližně na stránce osmdesát, kdy si Taren odvede Kaela na královský banket, kde ho předvede (chápete jak) veřejně. Místní cech konkubín se rozzuří, protože Kael, hrdě nesoucí titul „kurví princ“, umí šu*at přirozeně a líp než členové cechu s dlouholetým výcvikem, a chtějí se ho zbavit. Přiznávám, že je to celkem napínavé, ale musíte to hledat, protože vždycky, když děj nabere trochu na otáčkách, je přerušen pěti až deseti stránkovým detailním popisem soulože.

Není to ale vůbec zlé, protože uke i seme jsou docela sympaťáci. Uke je vyšší než seme a když na něj vyběhne nájemný vrah s „must be“ hláškou „I‟m gonna enjoy fucking your uppity ass.”, rozseká mu držku bez semeho pomoci. Seme taky ujde, chápe, že pravidlo „první druhý třetí prst během dvou minut“ moc nepomůže a kupodivu ukeho nejrepne, počká si, až uke chce sám (druhý den, dlouho čekat nemusí). Jo, a občas si spolu i povídají. Jak málo stačí ke štěstí.



Co k tomu dodat, prostě PWPéčko. Z těch snesitelných, ba dokonce lepších. Čistě subjektivně, kdyby se tomu ubralo sto stránek sexu, je to super, ale já jsem stará romantyčka. Kdyby to byl hnůj, tak to vůbec nedočítám.

Mno, a kde Kurvího prince získat? Buď si to můžete stáhnout na Amazonu do Kindlu (haha) nebo po dvou minutách googlování na torrentech jako pdfko. Přímý odkaz sem radši dávat nebudu, internet je malej a vsadím boty, že si autorka sama sebe občas googlí, ale pokud jste byli celý rok hodní a bylo vám osmnáct, můžete mi napsat na taylor@centrum.cz a domluvíme se. ^_^


0 komentářů:

Okomentovat