Love Round

Komatsuna Kaoru není sám se sebou právě spokojen – je malý, hubený, k tomu má holčičí jméno a ksichtík jako dětská prdelka, což jeho mužskému egu dvakrát nepřidává. Faktem ale je, že máloco je nebezpečnější než puberťák frustrovaný svým dívčím zjevem.

Co mu příroda nenadělila na mužnosti, bohatě vynahradila na agresivitě, takže tohle sladké uke svýma maličkýma pěstičkama nelítostně ztříská každého, kdo mu jeho sladkou ukeidnost byť jen slovíčkem připomene.

Přesně tuhle chybu udělal i Kubo Junya, zářná naděje místního boxerského klubu, už méně zářný myslitel, na jehož těle pro samé svaly nezbylo místo pro mozek. Kubo takhle jedno bezelstně prohodí, že Kaoru má fakt srandovní jméno a dostane od mladého takovou přesdržku, že se zastaví až o nejbližší zeď. Kaoru možná má ručičky jako párátka, ale potenciál parní lokomotivy a chytrák Kubo se rozhodne, že tenhle kluk se musí stát posilou boxerského týmu.

A kromě toho se do něj zabouchne, čemuž se nikdo nediví, protože za a) tohle je yaoi a za b) Kaoru je, pokud zrovna nevyráží kolemjdoucím zuby, skutečně mačkací jako hrom. Jenže Kaoru je zamilovaný tak maximálně do Kubových svalů. Zatím. Co byste nechtěli, zas takové drama to není. ^_^

Jednovolumová manga z roku 2003 se pyšní statusem >dokončená<, doufám. Podle obsahu ještě chybí nějaký bonus, ale těch pár stránek už nikoho nevytrhne, „příběh“ je uzavřený.

Takanaga Hinako sice patří k mým nejoblíbenějším mangakám, má však divné sklony cpát sex tam, kde se hodí nejméně a její mangy s dalšími a dalšími volumy poněkud ztrácejí na zábavnosti. Love Round má naštěstí jen to jedno volume, což považuji u takové pitominy za ideální stav, končí dřív, než se začne opakovat nebo otravovat. Ten sex na konci by tam opravu být nemusel, ale budiž. Téhle autorce odpustím skoro všechno, protože klady jednoznačně převažují.

Je to zábavné. Je to přesně ten typ mangy, kterou čtete, když se vám nechce myslet. Takanaga Hinako to nějak umí, že i opakovaný vtip je pořád vtipem. A taky hrozně moc miluju malé, sladké a agresivní ukes a velké, silné a přihlouplé semes.

Je to milá blbůstka pro zasmátí, víc od toho nečekejte a druhý den si to už pravděpodobně nebudete pamatovat, ale zase se ušetříte „to-si-snad-dělaj-kozy“ výkřiků, tolik častých u rádoby vážných yaoi mang. ^__^

Download: www.mangatraders.com

UKÁZKA: Když je seme moc obětavý a uke si toho neváží




0 komentářů:

Okomentovat