Volume 14

SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY

TVÁŘ KNIHY:
KIRA SAKUYA




Protože je sexy. Protože tu ještě nebyl a po dočtení knihy si troufám říct, že když ne dnes, tak už nikdy. Prohlížela jsem nějaké mangy a... ehm... Die, my eternal love, vypadá stejně jako Kira. Důkaz, že jdu po podobných typech.


Dojetí: „Would you mind, if I touched your face?” - Zaphikel

Hláška: „I´m in a super fuckin´ bad mood.“ - Michael


Ne, ještě jsem s AS nesekla. Ani jsem nezemřela. Zato zemřel někdo jiný. Vlastně ne jeden... tohle volume bylo velmi štědré, co se umírání týče.

Ke slovu se dostalo i pravidlo č. 15: „Pokud jdete na úplně poslední nebezpečnou misi a pak se chcete vrátit k rodině, chcípnete. A když nechcípnete, tak se zkurví, co se dá.“ On totiž ten úkol, během kterého Zaphikel omylem zabil Anael, měl být také poslední a potom se chtěl stát hodným andělem. No, nezadařilo se. Pravidla člověk (ani anděl) neporazí.
Zaphikel za své hříchy pykal. Teď už nemusí. Než zemřel, vrátil se mu zrak. Přiznávám, že tohle podezření jsem neměla. *slzičky slzičky* Kruh se uzavřel. *slzičky slzičky*

“The weather today seems exceptionally nice. What do you say to that, Raziel-kun? How about having some tea together, Raziel-kun?“

Sevothartovi se zdálo o Layle, která zpívala. Přejdu to a budu předstírat, že nevím proč. Stejně to byla Rosielova práce. Rosiel po chudákovi Sevim dost nechutně jde. Kdo by se mu divil... S nelibostí musím uznat, že Rosiel nevypadá až tak špatně. A Katan v tom drsňáckém obleku a s náušnicí... *zazírá na obrázek a stráví tím následujících patnáct minut*

Rosiel si osobně došel do Anagury pro Alexiel, ale ta useknutá hlava naštěstí nebyla Kuraina. Setsuna dostal hysterický záchvat. Zase.

Kira definitivně pohřbil svou kirovskou osobnost. Sejmul Katoua. Škaredě. Mu. Dal. Pěstí. Do. Bříška. FUJ! Na druhou stranu, jak tam spolu stáli... Aby byl víc cool, neodpustil si ty kecy, jak Katouem pohrdá a jaký je Katou lůzr, blablabla, no, stejně to říkal spíš sobě, aby si nějak odůvodnil, co dělá. Harant jeden!

“It´s not like I wanted to become human. But what if it´s just that I wanted to stay Kira Sakuya for a little longer?“

Rosiel se v konfrontaci se Setsunou trochu urval z řetězu, hysterčili jeden na druhého, kdo se víc vytáhne. Více se ukázal Rosiel, protože dal Kirovi pěstí... ehm... do zad. A ještě mu šlápl na hlavu. To bylo podlé.

Setsuna => hysterický záchvat století. Chtěla bych mít jeho hlasivky. Ten chlapec je personifikace vykřičníku. A přišel o křídlo. To bolelo.

Rosiel => hysterický záchvat tisíciletí. Ječel na Setsunu / Alexiel, proč ho nezabila, když mohla. Zajímavé. Budu dělat, že nevím proč.

A to to hysterčení ještě není u konce. Teď bude na řadě Michael. Ono totiž společně s Kirovou smrtí padly dvě úrovně Nebe a dvě úrovně Pekla (tedy i Anagura) a Setsuna, který se v Anaguře momentálně nacházel, se dostal do spárů Michaelovi. Hysterčil. Mika ho musel vzít naplocho mečem. Odvlekl si ho domů a zavřel do takové pěkné klícky, ve které to Setsunovi moc slušelo <3. A jak byl ve výřečné náladě, svěřil se Setsunovi se svým mládím, kdy ještě žil se svým dvojčetem Lucifielem (pozdějším Luciferem, ještě pozdějším Nanatsusayou, ještě ještě pozdějším Kirou Sakuyou). Lucifiel byl vysoký, Michael ne, Lucifiel byl dokonalý, Michael ne, Lucifiel všechno uměl, Michael ne, Lucifiela všichni obdivovali, Michaela ne, Lucifiel byl ranní hvězdou, Michael ne... atakdál. A ještě navíc si Mika kvůli Luciferovi zabil holku, kterou měl rád. To se pak nedivte, že Michael nemá bratříčka moc v lásce a hysterčil.

Poznatek: ženy existují jen proto, aby mohly v osudovém okamžiku skočit do dráhy smrtící ráně, která míří na bishíka.

0 komentářů:

Okomentovat