Deset z klanu Kouga

KOUGA DANJO
Náčelník klanu Kouga. Jeho specializací je boj s otrávenými jehlami, neovládá žádné nadpřirozené jutsu. V mládí byl zamilovaný do mladičké vůdkyně klanu Iga, Ogen, ale během událostí, které se staly, se jejich láska změnila v nenávist.
Kdo ho zabil: Ogen

 

KOUGA GENNOSUKE
Po Danjově smrti se stal vůdcem rodu Kouga právě jeho vnuk Gennosuke. Kromě toho, že je prvotřídní šermíř, ovládá nejmocnější a nejtajnější techniku z celého klanu, kterou se naučil od Murogy Hyomy. Když se Gennosuke podívá do očí svých protivníků, přinutí je tím, aby obrátili své zbraně proti sobě. Miluje Oboro z Iga a jejich plánovaný sňatek by znamenal mír mezi oběma rody. Ke sňatku však nikdy nedošlo a Gennosuke byl přinucen proti Oboro bojovat. 

 

 MUROGA HYOMA
Gennosukeho učitel, rovněž ovládá techniku Vražedných očí, ovšem ne tak dokonale jako jeho žák, Gennosuke. Hyoma nejspíš nedokáže mít oči otevřené, aniž by techniku nepoužíval, proto už mnoho let nechává své oči zavřené. Díky tomu jej všichni jeho protivníci podceňují, protože se domnívají, že Hyoma je slepý
Kdo ho zabil: Chikuma Koshiro

 

KISARAGI SAEMON
Starší bratr Okoi, kterou velice miluje. Saemon má schopnost dokonale napodobit jakýkoli hlas a také na sebe dokáže vzít jakoukoliv podobu. Kromě toho je výborný i v běžném taijutsu.
Kdo ho zabil: Yakushiji Tenzen

 

KISARAGI OKOI
Saemonova malá sestřička. Je to kunoichi neboli ženská ninja. Okoi je nejen výborná v boji na blízko, ale její hlavní technika je mnohem mysterióznější. Dívka dokáže pouhým dotykem kůže na kůži vysát ze svého protivníka všechnu krev (jako pijavice) – čím větší je kontakt s kůží, tím rychleji je její oponent mrtvý.
Kdo ji zabil: Mino Nenki

 

KASUMI GYOBO
Má schopnost vstoupit do pevných materiálů, ať jsou to zdi, země nebo stromy a pak se v nich pohybovat. Teoreticky by se dalo říct, že tato technika je neporazitelná, v praxi tomu tak samozřejmě není. Gyobo k smrti nenávidí všechny členy klanu Iga, protože kdysi zradili a zavraždili jeho otce.
Kdo ho zabil: Yakushiji Tenzen

 

JIMUSHI JUBEE
Ohavně znetvořený ninja, který nemá ani ruce ani nohy - je to jen holý trup s hlavou. Přesto se dokáže pohybovat a umí dokonce vyvinout obrovskou rychlost, díky kovovým šupinám, které má na hrudníku. Má extrémně dlouhý jazyk, jímž ovládá dýku schovanou ve vlastním hrdle. Mezi jeho koníčky patří pozorování hvězd (co jiného taky chcete dělat, když většinu života ležíte na zádech) a s tím souvisí i astrologie.
Kdo ho zabil:
Yakushiji Tenzen

 

KAZAMACHI SHOUGEN
Trpí chronickou představou, že je pavouk a podle toho se také chová a bojuje. Obvykle se pohybuje po všech čtyřech, na zádech má obrovský hrb. Jako hlavní zbraň používá svůj jazyk, jenž je naplněn hnusnou lepkavou hmotou, kterou plive po protivníkovi. Rovněž dokáže utkat pavučinu a pomocí ní svého soka znehybnit.
Kdo ho zabil: Hotarubi

 

UDONO JOSUKE
Obrovský tlustý dobrák, do něhož bychom v životě neřekli, že by byl schopný něčemu ublížit. Navzdory své hmotnosti však není radno si s ním zahrávat – při boji se obvykle roztočí kolem své osy a jako obrovská rotující koule se vrhne na protivníka. Také na něj neplatí přímé zásahy mečem, protože Josuke čepel obalí vlastím masem a tukem tak, že se čepel nedostane k jeho orgánům. Josuke je poněkud více orientovaný na ženy a při pohledu na velká prsa nebo zadek se z něj okamžitě stává slintající idiot.
Kdo ho zabil: Amayo Jingoro

 

KAGERO
Půvabná mladá žena, jejíž umění se pro ni stala děsivým prokletím. Při každém sexuálním vzrušení se totiž její ňadra a sliny stanou smrtelně jedovaté a každého jejího milence okamžitě zabijí. Kagero je nešťastně zamilovaná do Gennosukeho, vztah však nemá budoucnost, protože Gennosuke miluje Oboro a Kagero by ho navíc svou technikou okamžitě zabila.
Kdo ji zabil: Yakushiji Tenzen

0 komentářů:

Okomentovat